گچ فایبر گلاس

از گچ فایبرگلاس، به جای باندهای گچی قدیمی برای حمایت از استخوان آسیب دیده، مفصل صدمه دیده و دیگر بافتهای اندام بدن که آسیب دیده اند استفاده می شود. فایبرگلاس سبک و بسیار مقاوم است و منافذ عبور هوایی دارد تا هوای تازه بهتر به پوست اندام آسیب دیده بیمار برسد. گچ فایبر گلاس در سایزهای عرض 2 – 3 – 4 – 5 اینچ و در رنگ های متنوع موجود است. قبل از گچ گیری برای جلوگیری از چسبیدن گچ به پوست و موهای اندام موردنظر ابتدا یک جوراب نخی مخصوص روی آن کشیده می شود و یا از باندهای زیرگچی یا ویبریل استفاده می شود.

پزشکانی که اقدامات آنها بر روی ارتوپدی متمرکز است، جراحان ارتوپدی نامیده می شوند. اگرچه همه آنها جراحی انجام نمی دهند. یک جراح ارتوپدی برای تشخیص و مدیریت یا درمان مشکلات سیستم اسکلتی عضلانی که بر استخوان ها و بافت نرم (رباط ها، تاندون ها) بدن تأثیر می گذارد، واجد شرایط است. علاوه بر این یک ارتوپد می تواند روش های توان بخشی را به بیماران توصیه کند که ممکن است تأثیر درمان آنها را افزایش دهد. وی همچنین می تواند در زمینه پیشگیری از آسیب ها و بیماری های ارتوپد ، آموزش و راهنمایی موثر ارتوپدی را به بیماران ارائه دهد.

امکان ارسال سریع و مطمئن به سراسر ایران فراهم است
نماد اعتماد الکترونیک ما تضمین کیفیت و گارانتی بازگشت وجه شما
کارتن
در هر کارتن تعداد 90 محصول موجود است

گچ فایبر گلاس گلدن کست در سایز مختلف

گچ فایبرگلاس نوعی گچ پزشکی مدرن است که از الیاف سبک و مقاوم ساخته شده و با پوششی از پلی‌اورتان تقویت می‌شود. این گچ به دلیل وزن سبک، مقاومت بالا و خاصیت ضدآب، جایگزین مناسبی برای گچ سنتی شده است. گچ فایبرگلاس در برابر ضربه و فشار بسیار مقاوم بوده و امکان تهویه مناسب پوست را فراهم می‌کند، که خطر عفونت را کاهش می‌دهد. زمان سخت شدن آن بسیار کوتاه است و بیمار می‌تواند بدون نگرانی از خیس شدن، فعالیت‌های روزمره خود را انجام دهد.

مشخصات گچ فایبر گلاس

گچ فایبرگلاس از الیاف سبک و مقاوم ساخته شده است که با ترکیباتی مانند پلی‌اورتان پوشیده می‌شود. این ترکیبات ویژگی‌هایی نظیر خاصیت ضدآب، استحکام بالا و انعطاف‌پذیری مطلوب را به آن می‌بخشند. این نوع گچ نسبت به گچ سنتی وزن کمتری دارد که حمل و استفاده از آن را آسان‌تر می‌کند. همچنین، مقاومت بیشتری در برابر ضربه و فشار دارد و به دلیل خاصیت ضدآب بودن، امکان استحمام بدون نیاز به محافظ‌های خاص را فراهم می‌سازد. علاوه بر این، ساختار باز و منفذدار آن تهویه مناسبی برای پوست ایجاد کرده و خطر عفونت را کاهش می‌دهد.

نحوه گچ گیری با گچ فایبرگلاس

فرآیند گچ‌گیری با گچ فایبرگلاس شامل چند مرحله است. ابتدا عضو آسیب‌دیده تمیز باید شده و در موقعیت مناسب قرار بگیرد. برای محافظت از پوست، یک لایه باند نرم یا نخی روی عضو پیچیده می‌شود. سپس رول گچ فایبرگلاس را برای چند ثانیه در آب ولرم قرار می‌دهند تا کاملاً مرطوب شود. در مرحله بعد، گچ فایبرگلاس به‌آرامی و با دقت روی عضو پیچیده می‌شود تا تمام نقاط به‌طور کامل پوشش داده شود. پس از پیچیدن، گچ با دست صاف و شکل گیری نهایی می‌شود تا به شکل مورد نظر برسد. در نهایت، گچ فایبرگلاس در مدت کوتاهی حدود ۱۰ دقیقه سخت و ثابت می‌شود.

نکات مهم قبل از گچ گیری

قبل از گچ‌گیری، برای جلوگیری از چسبیدن گچ به پوست و موهای اندام، ابتدا از جوراب نخی مخصوص یا باندهای زیرگچی مانند ویبریل استفاده می‌شود. این لایه محافظ، پوست را در برابر تماس مستقیم با گچ محافظت می‌کند. در مواردی که احتمال تورم اندام وجود داشته باشد، پزشک از لایه‌های بیشتری از ویبریل استفاده می‌کند تا فاصله‌ای بین گچ و پوست ایجاد شود. این فاصله از فشار بیش‌ازحد گچ بر پوست در صورت تورم جلوگیری می‌کند و از بروز ناراحتی یا آسیب به بیمار پیشگیری می‌شود.

توضیحات تکمیلی

اندازه

2 اینچ, 3 اینچ, 4 اینچ, 5 اینچ